Club Patinatge Artí­stic Cerdanyola del Vallès

Premi a la Qualitat de l'Esport Federat Català 2009. Premi a la Millor Iniciativa Esportiva 2013.

Reprenem l’activitat esportiva després de les vacances d’estiu i progressivament recuperem certa normalitat dins la conjuntura actual amb la participació aquest cap de setmana passat en el Campionat Federació de Catalunya Júnior, que es va celebrar en el Pavelló Municipal de Salou, organitzat per la Federació Catalana de Patinatge. En ell participaven les 83 esportistes classificades d’edats Cadet i Júnior de tota Catalunya.


Per part del Club Patinatge Artístic Cerdanyola del Vallès han participat en categoria Júnior Carla García Del Rio i Andrea García Del Rio. Carla García va realitzar un programa llarg molt complet amb una bona varietat de salts i un magnífic nivell en piruetes que, al costat d’una gran performance l’han portat a la primera plaça del podi.
Andrea García per la seva part també va realitzar un gran programa llarg, amb excel·lents piruetes i salts de bon nivell, però amb algun error puntual que no li va permetre estar en el podi, quedant finalment en la sisena posició.


El seu entrenador Alfred Alsinet ha declarat sentir-se satisfet del resultat i molt orgullós de les patinadores per la temporada realitzada.

Comments are closed.