Club Patinatge Artí­stic Cerdanyola del Vallès

Premi a la Qualitat de l'Esport Federat Català 2009. Premi a la Millor Iniciativa Esportiva 2013.

Patinadors CPACV

Aquest cap de setmana 13 i 14 d’octubre de 2019, s’ha realitzat la Final de l’Interclub de Barcelona amb la participació de 177 patinadors, omplint el pavelló Paco Arpide de Can Xarau de gom a gom.

Per part de l’entitat CPACV van participar 8 patinadors, els quals han obtingut molt bons resultats: En FFOO a la Categoria de Certificat, LAURA FERNANDEZ va obtindre la 2a posició. A Iniciació B Menors la Martina Sanz es va classificar en la 4a posició, i en Iniciació C Menors la Laia Vazquez, es fa classificar en la 6a.

A la modalitat de LLIURE vam obtindre també molts bons resultats. A INICIACIÓ B la JÚLIA CARAVANTES va aconseguir la 3a plaça, mentre que a INICIACIÓ C la LAIA VAZQUEZ i l’Abril Porras van aconseguir la 2a posició i la 28a respectivament.

En la categoria d’Iniciació D, el Kevin Cortes es va quedar a las portes del podi resultant el  4t classificat, mentre que l’Adriana Perez va quedar 8a i la Yeni Yilian Crespo la 9a.

En PARELLES D’ARTÍSTIC, la JÚLIA CARAVANTES I L’ALEIX AMADO, van debutar per primera vagada com a parella, i van obtindre la 1a plaça en categoria Aleví.

Els tres primers de cada categoria: la Júlia Caravantes, la Laia Vazquez i la parella formada per la Júlia Caravantes i l’Aleix Amado s’han classificat per participar a la Copa Catalana que es realitzarà a la Territorial de Girona els propers dies 8 i 9 de novembre.

Enhorabona a tots els patinadors i a seguir treballant per a les properes competicions.

Julia Caravantes Iniciacio B
Laia Vazquez, Iniciació C
Aleix Amado i Julia Caravantes, Parelles Artistic Aleví
Laura Fernandez, Categoria Certificat
Martina Sanz i Laura Fernandez, Figures Obligatorias

Comments are closed.